Hapkimooyeh

  Vraag het ons !
  MAANDAG: 19:00 - 20:30
  @Zomerloos

  WOENSDAG: 19:00 - 20:30
  @Sigo

  Nieuwsgierig naar zelfverdediging?

  Ontdek Hapkido!

  Hapkido is een dynamische Koreaanse gevechtskunst die zich richt op zelfverdediging en zelfbeheersing. In tegenstelling tot veel andere vechtsporten, legt Hapkido de nadruk op een holistische benadering van gevechtskunst, waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van stoten, trappen, worpen, klemmen en het gebruik van gewrichten.

  In Hapkido leer je niet alleen fysieke technieken, maar ook ademhalingsoefeningen, lichaamsbewustzijn en mentale focus. Dit alles samen vormt de kern van de training. Het doel is niet alleen om jezelf te kunnen verdedigen, maar ook om zelfvertrouwen op te bouwen, discipline te ontwikkelen en stress te verminderen.

  Wat maakt Hapkido zo waardevol? Ten eerste, het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus van fitheid. Of je nu jong bent of wat ouder, atletisch of minder sportief, iedereen kan profiteren van de trainingen. Verder is Hapkido zeer praktisch in het dagelijks leven. Je leert effectieve zelfverdedigingstechnieken die je kunt gebruiken als dat nodig is, maar je ontwikkelt ook een betere coördinatie, flexibiliteit en balans.

  De voordelen van het beoefenen van Hapkido strekken zich uit tot zowel het fysieke als het mentale aspect. Je bouwt kracht op, verbetert je conditie en verhoogt je weerbaarheid. Tegelijkertijd helpt het om stress te verminderen, zelfdiscipline te vergroten en zelfvertrouwen op te bouwen.

  Als je wilt ervaren wat Hapkido voor jou kan betekenen, bieden wij vrijblijvende proeflessen aan voor slechts €8. Dit is een geweldige kans om kennis te maken met de basisprincipes van Hapkido en te ontdekken of het iets voor jou is. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden, ongeacht je ervaring of achtergrond.

  cropped-vechtsportschool.png

  Vechtsportschool Gistel

  Zomerloos
  Sportstraat 1
  8470 Gistel

  +32 (0) 485 18 88 67