Kummooyeh

  Vraag het ons !
  VRIJDAG: 19:00 - 21:00
  @Zomerloos

  Ontdek Kummooyeh

  De Kunst van Zwaardvechten en Koreaans Boogschieten

  Kummooyeh is een veelzijdige Koreaanse krijgskunst die niet alleen zwaardvechten omvat, maar ook de pracht van traditioneel Koreaans boogschieten. Voor degenen die geen ervaring hebben in gevechtssporten, biedt Kummooyeh een unieke gelegenheid om de schoonheid van beide disciplines te verkennen.

  Naast het zwaardvechten, dompelt Kummooyeh je onder in de wereld van Koreaans boogschieten. Deze eeuwenoude kunst van boogschieten vereist precisie, concentratie en een diep begrip van de traditionele technieken. Het gebruikt unieke Koreaanse bogen en legt de nadruk op elegantie en perfectie in beweging.

  Een proefles Kummooyeh biedt je een voorproefje van beide disciplines. Je leert niet alleen de basis van zwaardvechten, maar ook de beginselen van Koreaans boogschieten. Van het vasthouden van de boog tot het juist richten en schieten, je maakt kennis met de essentiële stappen van deze prachtige kunstvorm.

  De voordelen van Kummooyeh strekken zich uit over fysieke en mentale aspecten. Naast het ontwikkelen van lichaamsbeheersing en coördinatie, helpt het ook bij het cultiveren van geduld, focus en een dieper begrip van Koreaanse tradities.

  De vrijblijvende proefles biedt een kans om zowel zwaardvechten als Koreaans boogschieten te ervaren voor slechts €8. Het is een reis naar de rijke en gevarieerde wereld van Koreaanse krijgskunsten, waar je gratie, kracht en culturele verrijking vindt.

  Waarom niet de stap zetten en zelf ervaren hoe Kummooyeh de schoonheid van zwaardvechten en Koreaans boogschieten samenbrengt?

  cropped-vechtsportschool.png

  Vechtsportschool Gistel

  Zomerloos
  Sportstraat 1
  8470 Gistel

  +32 (0) 485 18 88 67