Miguel De Meulenaere

MIGUEL DE MEULENAERE

Trainer Kummooyeh

Nauwgezet en gedreven door een onverzadigbare dorst naar kennis en persoonlijke ontwikkeling, presenteert Miguel zich als een levend bewijs dat passie geen leeftijd kent. Hoewel hij op latere leeftijd de weg naar Kummooyeh heeft bewandeld, heeft dit zijn vastberadenheid om te leren en te evolueren alleen maar versterkt. Zijn late instap vormt eerder een rijkdom aan ervaring en vastberadenheid dan een beperking.

Met een instructeursdiploma op zak en een verdiende zwarte gordel heeft hij niet alleen zijn vaardigheden verfijnd, maar heeft hij ook een diepe interesse ontwikkeld in het doorgeven van zijn verworven kennis. Dit pad van zelfontdekking en groei wordt nu vakkundig bewandeld onder de begeleiding van zijn toegewijde trainer, Jonas, en met de onschatbare wijsheid en begeleiding van de ervaren Masters Frankie & Cindy Lacroix aan zijn zijde.

Miguel’s verhaal is niet alleen een inspiratie, maar een manifestatie van doorzettingsvermogen en de bereidheid om nieuwe horizonten te verkennen, ongeacht leeftijd of beginpunt. Zijn onophoudelijke streven om anderen te begeleiden op hun eigen pad van zelfontplooiing belichaamt zijn rol als een toegewijde mentor en een blijvende student van het leven.

GESCHIEDENIS & PALMARES

Tijdslijn

2021 Start Martial Arts
2022 Open Budo Dag
2022 Gele Gordel Kummooyeh
2022 Start Instructor Bridge Program
2023 Zwarte gordel Kummooyeh behaald
2023 Instructeur Kummooyeh geworden

Diploma's en scholing

1e Dan Kummooyeh
Instructeur Kummooyeh

cropped-vechtsportschool.png

Vechtsportschool Gistel

Zomerloos
Sportstraat 1
8470 Gistel

+32 (0) 485 18 88 67