Vechtsportschool
 De Tijdlijn
van Trots

VECHTSPORTSCHOOL

"Doorzetten kent geen grenzen"

In het hart van Gistel staat Vechtsportschool als een blijk van passie en doorzettingsvermogen, opgericht twee decennia geleden door de gedreven Hans Balcaen onder de naam ‘Fighting Spirit’. Hans was niet alleen de oprichter; hij was de drijvende kracht achter deze club. Maar in 2020 sloeg het noodlot toe en verliet Hans ons door een noodlottig ongeval. Vastberaden dat zijn erfenis moest voortleven, trad zijn goede vriend en mentor, Frankie Lacroix, naar voren en nam het beheer van de club op zich, samen met de toegewijde leden en trainers.

Het jaar 2023 markeerde een keerpunt voor ons toen we besloten om onszelf te herpositioneren als Vechtsportschool, verenigd onder een nieuwe naam om een sterker, ondersteunend front te vormen voor zowel onze trainers als studenten. Deze transformatie had tot doel onze verbintenis met de waarden die Hans heeft ingebracht te versterken, terwijl we de middelen en ondersteuning voor iedereen verbeterden.

Vechtsportschool is meer dan alleen een centrum voor vechtsporten; het is een levendige gemeenschap waar individuen samenkomen om aan een reis van persoonlijke groei te beginnen. Het is een toevluchtsoord waar grenzen worden doorbroken en mensen streven naar hun beste zelf. De erfenis van onze oprichter leeft voort door de onwankelbare inzet van onze trainers, het visionaire leiderschap van ons bestuur en de collectieve geest van onze leden.

We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze gemeenschap, waar elke stap die je zet een triomf vertegenwoordigt op weg naar zelfverbetering en empowerment.

Welkom bij onze Vechtsportschool-familie, waar elke overwinning, hoe klein ook, bijdraagt aan jouw persoonlijke reis van groei en succes.

cropped-vechtsportschool.png

Vechtsportschool Gistel

Zomerloos
Sportstraat 1
8470 Gistel

+32 (0) 485 18 88 67